Annonce

Annonce

Ungt par kigger på økologiske morgenmadsprodukter i butik

Via fusionen mellem System Frugt og Midsona Danmark er det målet at skabe en større synergi mellem Earth Control og Urtekram-brandet. Foto: Moment Studio

Midsona Danmark og System Frugt smelter sammen til ny stærk aktør

Mærkerne Urtekram og Earth Control bliver spydspidser i Midsona Danmarks bestræbelser på at opnå maksimal gennemslagskraft af efterårets opkøb af System Frugt i Tilst.

Urtekram-ejeren Midsona Danmark har med opkøbet af aarhusianske System Frugt lagt fundamentet til en stærk aktør på markedet for tørret frugt, nødder, bær og Urtekrams brede økologisortiment, skriver FødevareWatch.

Mediet fortæller, at Midsona Danmarks nyudnævnte adm. direktør Kim Juhl Sørensen, der kommer fra en rolle som salgs- og marketingdirektør i System Frugt, skal være med til at skabe en markant aktør på fødevaremarkedet ved at fusionere System Frugt ind i Midsona Danmark og viske System Frugt-navnet ud.

Tilbage står stærke brands som Urtekram og Earth Control, mens der også er en større private label-produktion.

"Som samlet Midsona Danmark står vi nu gensidigt stærkere i markedet, det gør sig gældende på bredden og dybden af sortimentet, vores sourcing og supply chain samt vores evne til at hjælpe kunderne med at vækste yderligere indenfor feltet omkring sundhed, økologi og bæredygtighed," siger Kim Juhl Sørensen til mediet.

I forbindelse med fusionen fortsætter de to selskaber på hver sin adresse i henholdsvis Tilst og Mariager.  

Flere artikler fra samme sektion

Det er blevet dyrere at være økologisk forbruger

Økologiske fødevarer er steget i pris for første gang i seks år viser Forbrugerrådet Tænks årlige pristjek af 15 økologiske dagligvarer.

16-05-2022 2 minutter

Jordbrugsfond er på jagt efter nye investorer

Krigen i Ukraine bremser aktiesalget hos Dansk Økojord, som opruster med to ansatte i jagten på det store gennembrud hos de store investorer.

12-05-2022 7 minutter Omlægning,   finansiering

Vil du teste danske bælgfrugter?

Innovationscenter for Økologisk Landbrug kan nu tilbyde fødevarevirksomheder og professionelle køkkener at afprøve danske økologiske bælgfrugter.